Fibromyalgiayhdistyksen verkkokauppa on avattu!

Kauan odotettu verkkokauppamme on vihdoin avattu ja kaivattuja tuotteita pääsee tilaamaan. Tuotteita voi tilata verkkokaupasta.

Fibromyalgiayhdistyksen palaveri Suomen sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen kanssa

Fibromyalgiayhdistys ry:n edustajat pitivät etäkokouksen Teamsin kautta sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekosen kanssa 31.05.2021. Mukana oli hänen erityisavustajansa Jiri Sironen.

Tarkoitus on muodostaa työryhmä

1) asettamaan linjaus fibromyalgikkojen valtakunnallisesti yhtenäiselle hoidolle,

2) fibromyalgian perusteella sairausloma/ kuntoutustuki/ työkyvyttömyyseläke, sekä

3) koulutuksen lisääminen hoitohenkilökunnalle fibromyalgiasta sairautena.

Saimme lisää yhteistyötahojen yhteystietoja ministeri Pekoselta. Tulemme ottamaan yhteyttä kesän aikana näihin tahoihin.

Ministerit Kiuru ja Pekonen tulevat olemaan jatkossakin mukana, koska tavoitteemme koskevat peruspalveluja ja sosiaali- ja terveysasioita. Sovimme jatkavamme keskustelua syksyllä 2021.

Yhdistyksen jäsenet saavat enemmän tietoa kokouksen sisällöstä kesäkuun 2021 jäsenkirjeessä.

Mikäli et vielä ole jäsen, liity kasvavaan joukkoomme klikkaamalla kuvaa alla! Olet näin mukana vaikuttamassa jo jäsenyydelläsi - ison joukon ääni kuuluu kauas.

Yhdistyksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus tulla myös aktiiviseksi toimijaksi niin halutessasi. Syksyllä 2021 on yhdistyksen sääntömääräinen kokous, jolloin valitaan uusia hallituksen jäseniä.