TULE TESTAAJAKSI!

Reumaliitolta terveisiä: "Onko sinulla diagnosoitu fibromyalgia viimeisten viiden vuoden aikana? Tulisitko testaajaksi fibromyalgiaa sairastaville suunnattuun terveyttä ja arjen hyvinvointia tukevaan omatoimisesti toteutettavaan ohjelmaan? Osallistujat valitaan alkukyselyn jälkeen. Jakson alussa ja lopussa sitoudut vastaamaan alku- ja loppukyselyihin. Ohjelman voit suorittaa omaan tahtiisi kuuden kuukauden aikana. Testivaiheen käyttäjänä sinulla on mahdollisuus videotapaamisiin fysioterapeutin ja psykologin kanssa sekä virtuaalisiin vertaisryhmätapaamisiin.

Lue lisää!

24.3.2021

FIBROMYALGIA JA COVID-19

Artikkelit välilehdellä asiaa Fibromyalgiasta ja COVID- viruksesta

20.3.2021

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS 2021 SIIRTYY

Yhdistyksen hallitus päätti sääntömääräisen kevätkokouksen 2021 siirtämisestä syyskokouksen 2021 yhteyteen. Syynä on nykyinen koronatilanne.Kokouspäivämäärän muine tietoineen ilmoitamme lähempänä kyseistä ajankohtaa.

- Fibromyalgiayhdistyksen hallitus