27.1.2021

Vastaa ja vaikuta Jyväskylän ammattikorkeakoulun kuntoutusohjaaja-opiskelijoiden Kaisa Rusasen ja Tarja Ruuhimäen kyselyyn fibromyalgian moniammatillisen kuntoutuksen kehittämisestä!

Tästä kyselyyn:

25.1.2021

Moniammatillisen työryhmän kokoaminen fibromyalgiapotilaiden yhtenäisen hoidon ja etuuksien takaamiseksi -adressi on luovutettu

Luovutimme fibromyalgiapotilaiden asemaa ja taloudellista tukea varten perustetun adressin perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurulle 19.1.2021. Tapasimme hänet etäkokouksen kautta, sillä covid-19- tilanne on edelleen päällä. Ministeri Kiuru suhtautui asiaamme erittäin myönteisesti ja hän oli kanssamme yhtä mieltä siitä, että fibromyalgiapotilaiden asema vaatii parannuksia. Olemme väliinputoajia monella tavalla ja se tila tulee korjata.

Jatkamme yhteydenpitoa ministeri Kiurun kanssa hänen ehdotuksestaan kevään aikana. Puhetta oli työryhmän perustamisesta jossain muodossa, mutta missä, se jäi vielä auki. Joka tapauksessa olemme hyvin positiivisella mielellä; olemme saaneet yhteyden auki ja odotamme kovasti tulevaa yhteistyötä ministeri Kiurun ja muiden mahdollisten yhteistyötahojen kanssa. Seuraavaksi otamme ministeri Kiurun suosituksesta yhteyttä sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekoseen.

Kiitos kaikille adressin allekirjoittaneille!

T: Fibromyalgiayhdistys ry:n hallitus