Tiedote jäsenille kevätkokouksesta

Hei, Fibromyalgiayhdistys ry:n jäsen!

Kuten viime viikolla jo tiedotimme, kevätkokous Jyväskylässä 18.4.2020 on peruttu. Uusi kokouksen paikka on Kellokoskella. Sääntöjen mukaan meillä on oltava kokoukselle paikka ja aika, vaikka kokous järjestetään poikkeuksellisesti etänä. Kokoukseen osallistuu fyysisesti 2-3 hallituksen jäsentä, näin toimimme sääntöjen mukaisesti. Muut hallituksen jäsenet hoitavat osuutensa kokouksessa etäyhteyden välityksellä.

Nykyisissä korona-pandemian aiheuttamissa poikkeusoloissa max. 10 henkilöä voi kokoontua. Toivomme kuitenkin painokkaasti, että jäsenet osallistuvat etänä koronavirus-tartuntojen välttämiseksi. Parempi olla näinä päivinä hyvin varovainen.

Kokous toteutetaan suljetussa ryhmässä Facebookissa 18.4.2020 klo 13 alkaen.

Äänestykset toteutetaan anonyymin nettikyselylomakkeen välityksellä.

Sitovat ilmoittautumiset 11.4.2020 mennessä osoitteeseen: kevatkokous@fibromyalgiayhdistys.com

Ohjeet kevätkokousta, äänestämistä ja kokousryhmään liittymistä koskien saat viimeistään 13.4.2020.

Kiitos kärsivällisyydestä!

T: Fibromyalgiayhdistys ry:n hallitus