LIITY FIBROMYALGIAYHDISTYKSEN JÄSENEKSI

Tervetuloa liittymään Fibromyalgiayhdistys ry:hyn!

Olemme Reumaliiton jäsenyhdistys ja näin ollen Fibromyalgiayhdistyksen jäseniksi liittyvät saavat Reumaliiton edut sekä julkaisun Reuma-lehti.

Lisää voit lukea jäseneduista täällä https://www.reumaliitto.fi/fi/reumaliitto/tule-mukaan-osallistu/jasenedut .

Jäseneksi liittyminen on helppoa Täytä kohdat "Jäsenen tiedot", "Postiosoite". Tullessasi kohtaan "Jäsentiedot" valitse "Jäsentiedot"- alasvetovalikosta" Fibromyalgiayhdistys ry. Linkkiä painamalla avautuu hakemuslomake uuteen selaimen ikkunaan:

Liity Fibromyalgiayhdistykseen

Ongelmatilanteissa ota yhteys jäsensihteeri Annukka Liimattaan sähköpostilla annukka.liimatta(at)fibromyalgiayhdistys.com,

Jäsenyys maksaa 22 € (euroa) per vuosi.
Jäseneksi liittyneille on olemassa Facebookissa oma suljettu ryhmä, missä voi tehdä ehdotuksia ja keskustella fibroon liittyvistä asioista.

Hallitus kokoontuu n. kerran kuukaudessa, kokouksissa käsitellemme uudet jäsenhakemukset.

Tule mukaan!