LIITY FIBROMYALGIAYHDISTYKSEN JÄSENEKSI!

Fibromyalgiayhdistyksen jäsenyyden myötä saat myös samalla Reumaliiton jäsenyyden, sillä olemme Reumaliiton jäsenyhdistys. Jäsenmaksusi oikeuttaa Sinut kaikkiin Reumaliiton jäsenilleen myöntämiin etuihin, sisältäen Reuma-lehden sekä 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvään Fibromyalgiayhdistys ry:n jäsentiedotteeseen sekä vankkumattoman työn ja tukemme ajaessamme yhteistä asiaamme eteenpäin.

Jäsenyys maksaa 22 € (euroa) per vuosi.
Jäseneksi liittyneille on olemassa Facebookissa oma suljettu ryhmä, missä voi tehdä ehdotuksia ja keskustella fibroon liittyvistä asioista.

Lisää jäseneduista voit lukea osoitteesta (avautuu selaimen uuteen välilehteen):

Jäseneksi liittyminen on helppoa!

Linkkiä painamalla avautuu hakemuslomake uuteen selaimen ikkunaan:

Täytä kohdat:

• "Jäsenen tiedot"
  • "Postiosoite

Tullessasi kohtaan "Jäsentiedot" valitse "Jäsentiedot"- alasvetovalikosta "Fibromyalgiayhdistys ry".

Ongelmatilanteissa ota yhteys jäsensihteeri Annukka Liimattaan sähköpostilla annukka.liimatta(at)fibromyalgiayhdistys.com,

Fibromyalgiayhdistyksen hallitus kokoontuu n. kerran kuukaudessa, kokouksissa käsitellemme uudet jäsenhakemukset.

Tule mukaan!