25.9.2023

Vain yhdistyksemme jäsenille:
Fibromyalgiayhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous
on la 14.10.2023 klo 14.00. Kokouspaikka on hotelli Scandic Tampere Station, Ratapihankatu 37, Tampere.

Voit osallistua saapumalla paikalle tai etänä Teamsin välityksellä. Ilmoittaudu 1.10.2023 menn. sähköpostitse -> paivi.vaarakallio (at) fibromyalgiayhdistys.com ja kerro, tuletko paikalle vai osallistutko etänä. Samalla voit jättää kysymyksiä hallitukselle. Mikäli osallistut etänä, Päivi Vaarakallio lähettää päivää ennen kokousta sinulle Teams-linkin. Mikäli tulet paikalle, kerrothan mahdollisista ruoka-aineallergioistasi. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.
Syyskokouksessa yhdistys voi sääntöjen mukaan täydentää hallitusta varsinaisilla jäsenillä sekä korkeintaan kahdella varajäsenellä. Hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta tapahtuu syyskokouksessa äänestämällä, änioikeutettuja ovat jäsenmaksun maksaneet jäsenet.


22.9.2023

Vertaistukitapaamisia verkossa fibromyalgiaa sairastaville

Tuntuuko työelämässä selviytyminen erityisen raskaalta? Onko työpäivästä, kotitöistä tai liikunnasta palautuminen aikaa vievää ja vaativaa? Tule keskustelemaan, mitä keinoja on työssä jaksamisen ja palautumisen tueksi.

Reumaliiton järjestämät syksyn 2023 seuraavat vertaistapaamiset fibromyalgiaa sairastaville järjestetään tiistaina 26.9. klo 18 ja keskiviikkona 27.9. klo 10 teemalla "Kuormittumisen hallinta ja palautuminen". Nämä tapaamiset järjestetään verkossa Reumaklubilla osoitteessa https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/room/Fibrovertaiset.


21.9.2023

Yhdistyksemme pipoja ja tietoisuusnauhoja myynnissä

Olemme nyt lisänneet verkkokauppaamme yhdistyksen logolla varustetun pipon. Siirry verkkokauppaamme tästä; lue lisää piposta ja tietoisuusnauhastamme ja tilaa!

Löydät verkkokaupastamme myös linkin Printtivaatteen verkkokauppaan, josta voit tilata useita erilaisia yhdistyksemme logolla varustettuja tekstiilejä.


5.9.2023

Vain yhdistyksemme jäsenille: Reumatroppitapaamiset fibromyalgiaa ja TOS:a sairastaville

Reumatroppi on Reumaliiton myös fibromyalgiaa sairastaville sopiva Reumaklubi-alustalla eri teemojen parissa, kaksi kertaa kuukaudessa, kokoontuva hyvinvointiryhmä. Jokaisessa tapaamisessa on mukana koulutettu ohjaaja ja vertaistukija.

Ryhmä toteutetaan Fibromyalgiayhdistys ry:n ja TOS Suomi-yhdistys ry:n yhteistyönä. Kokoontumiset ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kokoontumiset ovat keskiviikkoisin parillisina viikkoina klo 17.30 - 18.30.

6.9. (vko 36): aihe luonnon vaikutus palautumiseen.

20.9. (vko 38): aihe stressinsietokyky.

4.10. (vko 40): aihe avoin.

Linkki: https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/room/Reumatroppi-Fibrot-ja-Tossit


31.8.2023


14.6.2023


17.5.2023

Uusi fibromyalgia-tietoisuusnauhamme

on nyt myynnissä!


Tilaa oma tietoisuusnauhasi täältä.


7.5.2023

Fibromyalgia- ja TOS Suomi -yhdistysten yhteinen hyvän olon ryhmän seuraava tapaamiskerta on 10.5, aiheena Sydän, terveys ja stressi.

Tapaaminen keskiviikkona 10.5. klo 12–13 Reumaklubilla osoitteessa https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/
Huoneen nimi: Reumatroppi Fibrot ja Tossit
Salasana: yhteistyö


2.5.2023

Hyvinvointi-ilta fibromyalgiaa sairastaville

Tervetuloa osallistumaan fibromyalgiaa sairastaville tarkoitettuun hyvinvointi-iltaan! Tapahtuma järjestetään torstaina 11.5. klo 18-19.30 verkossa Teamsin välityksellä. Illan ohjelmassa on psykologin luento sekä fibromyalgiaa sairastavan puheenvuoro.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 9.5. tästä linkistä https://link.webropol.com/s/fibroilta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Tervetuloa!

Maailman fibromyalgiapäivää vietetään perjantaina 12.5.


19.4.2023

Fibromyalgia- ja TOS Suomi -yhdistysten yhteinen hyvän olon ryhmän seuraava tapaamiskerta on 26.4, aiheena Luonto ja kevät.

Tapaaminen keskiviikkona 26.4. klo 17–18
Reumaklubilla osoitteessa 
https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/
Huoneen nimi: Reumatroppi Fibrot ja Tossit
Salasana: yhteistyö


28.3.2023

Fibromyalgia- ja TOS Suomi -yhdistysten yhteinen hyvän olon ryhmä käynnistyy huhtikuussa. Millaista toimintaa sinä haluaisit kevättäsi piristämään? Tule kertomaan mielipiteesi!

Ensimmäinen tapaaminen keskiviikkona 12.4. klo 17–18
Reumaklubilla osoitteessa https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/
Huoneen nimi: Reumatroppi Fibrot ja Tossit
Salasana: yhteistyö

Sisältö muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan. Ei sitoutumispakkoa tai ennakkoilmoittautumista, tule siis sellaisena kuin olet. Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa!

Ohjaajina toimivat Reumaliiton kouluttamat Reumatroppi-ohjaajat. Fibromyalgiayhdistyksestä ohjaajina Taru Saari ja Anja Sippola (Reumaliiton koulutettu vertaistukija). TOS Suomi -yhdistyksestä ohjaajina Jenni Harju (Suomen Kipu ry:n kouluttama kivun kokemustoimija) ja Mari Valta (Reumaliiton koulutettu vertaistukija).

Lisätietoja ryhmästä: taru.saari (at) fibromyalgiayhdistys.com ja tossuomiyhdistys (at) gmail.com.

Reumatroppi-toimintamalli on kehitetty Suomen Reumaliitossa. Toiminnassa etsitään hyvän olon ja jaksamisen lähteitä yhdessä muiden kanssa. Toiminta soveltuu kaiken ikäisille ja jokainen voi osallistua siihen täysin omista lähtökohdistaan käsin.


20.3.2023

Valitse Fibromyalgiayhdistys ry:n kannatusjäsenyys, kun haluatte tukea toimintaamme!

Kannatusjäsenyys on niille oikeuskelpoisille yhteisöille (esim. yritykset ja rekisteröidyt yhdistykset), jotka eivät täytä henkilöjäsenen kriteerejä sekä niille yksityishenkilöille, jotka haluavat tukea yhdistyksemme toimintaa.

Yhdistyksellämme on vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka tekevät tärkeää työtä fibromyalgiaan sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi. Tämä ei valitettavasti aina riitä eli tarvitsemme jäsenmaksutuottojen lisäksi muutakin rahallista tukea toimintaamme.

Lue kannatusjäsenyydestä lisää täältä.


20.3.2023

Verkkosivustomme ulkoasu

Muokkasimme verkkosivuston ulkoasua niin, että valikko löytyy nyt jokaisen sivun oikeasta yläreunasta Valikko-sanalla tai pelkällä "hampurilaiskuvalla" = kolme päällekkäistä viivaa.

Yhdistyksemme verkkokauppakin löytyy samasta pudotusvalikosta.


11.2.2023

LASKIMME FIBROPIPON HINTAA!

Mustan pipon painatuksessa on logomme omat sävyt.

Pipo on 92 % puuvillaa ja 8 % spandex-kuitua, joka takaa yhden koon pipolle hyvän joustavuuden ja istuvuuden.

Hinnat postituskuluineen
* 1 pipo 16 € + postituskulut = 18,30 €
* 2 pipoa 30 € + postituskulut = 34,60 €
* 3 pipoa 42 € + postituskulut = 46,80 €

Ohjeet ostamista varten
1. Maksa Fibromyalgiayhdistys ry:n tilille summa, joka on haluamasi pipomäärän kohdalla. Maksamista varten löydät ohjeet alempaa tästä julkaisusta.
2. Lähetä kuitti maksusta sähköpostitse osoitteeseen paivi.vaarakallio (at) fibromyalgiayhdistys.com. Jos et saa kuittia tallennettua koneellesi, käy kuitiksi myös valokuva tehdystä maksusta. Kuitissa tulee näkyä kaikki tiedot: maksaja, saaja, saajan tilinumero, summa ja viestikentän teksti. HUOM! Laita jo samaan sähköpostiin postittamista varten vastaanottajan etu- ja sukunimi sekä tarkka osoite ja GSM-numero, jonka tarvitsemme Postia varten.

Ohjeet maksamista varten
Saaja:
Fibromyalgiayhdistys ry
Saajan tilinumero:
FI55 5508 0120 0504 51 (OP Pankin tunniste on OKOYFIHH)
Viestikenttään:
Fibromyalgiayhdistyksen pipotilaus, 2 pipoa (<- pipojen oikea ostomäärä).
Summaksi joku näistä:
* 1 pipo 18,30 €
* 2 pipoa 34,60 €
* 3 pipoa 46,80 €

Postitamme pipoja sitä mukaa, kun tilauksia tulee.
Pipoja on myynnissä rajoitettu määrä.


3.1.2023

Uusi vuosi ja uusi ilme verkkosivustollamme

Toivotamme kaikille mahdollisimman vähäkipuista ja mukavaa alkanutta vuotta!

Uudistimme hiukan sivustomme ulkoasua. Voit antaa palautetta sivustostamme Yhteydenotto-lomakkeellamme. Pääset lomakkeeseen napauttamalla tätä linkkiä.


20.12.2022

Rauhallista joulunaikaa ja onnellista vuotta 2023 toivottaa Fibromyalgiayhdistys ry:n hallitus eli Ilina, Päivi, NooraAnja, Jonnamaarit, Sami,
Sari ja Taru.

Lomailemme hallitustyöskentelystä 8.1.2023 asti.


Pääset vanhempiin uutisiimme napauttamalla tätä linkkiä.