17.5.2023

Uusi fibromyalgia-tietoisuusnauhamme

on nyt myynnissä!


Tilaa oma tietoisuusnauhasi täältä.


7.5.2023

Fibromyalgia- ja TOS Suomi -yhdistysten yhteinen hyvän olon ryhmän seuraava tapaamiskerta on 10.5, aiheena Sydän, terveys ja stressi.

Tapaaminen keskiviikkona 10.5. klo 12–13 Reumaklubilla osoitteessa https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/
Huoneen nimi: Reumatroppi Fibrot ja Tossit
Salasana: yhteistyö


2.5.2023

Hyvinvointi-ilta fibromyalgiaa sairastaville

Tervetuloa osallistumaan fibromyalgiaa sairastaville tarkoitettuun hyvinvointi-iltaan! Tapahtuma järjestetään torstaina 11.5. klo 18-19.30 verkossa Teamsin välityksellä. Illan ohjelmassa on psykologin luento sekä fibromyalgiaa sairastavan puheenvuoro.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 9.5. tästä linkistä https://link.webropol.com/s/fibroilta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostitse ennen tilaisuutta.

Tervetuloa!

Maailman fibromyalgiapäivää vietetään perjantaina 12.5.


19.4.2023

Fibromyalgia- ja TOS Suomi -yhdistysten yhteinen hyvän olon ryhmän seuraava tapaamiskerta on 26.4, aiheena Luonto ja kevät.

Tapaaminen keskiviikkona 26.4. klo 17–18
Reumaklubilla osoitteessa 
https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/
Huoneen nimi: Reumatroppi Fibrot ja Tossit
Salasana: yhteistyö


28.3.2023

Fibromyalgia- ja TOS Suomi -yhdistysten yhteinen hyvän olon ryhmä käynnistyy huhtikuussa. Millaista toimintaa sinä haluaisit kevättäsi piristämään? Tule kertomaan mielipiteesi!

Ensimmäinen tapaaminen keskiviikkona 12.4. klo 17–18
Reumaklubilla osoitteessa https://reumaklubi.reumaliitto.fi/ui/#/
Huoneen nimi: Reumatroppi Fibrot ja Tossit
Salasana: yhteistyö

Sisältö muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan. Ei sitoutumispakkoa tai ennakkoilmoittautumista, tule siis sellaisena kuin olet. Uudet ja vanhat jäsenet tervetuloa!

Ohjaajina toimivat Reumaliiton kouluttamat Reumatroppi-ohjaajat. Fibromyalgiayhdistyksestä ohjaajina Taru Saari ja Anja Sippola (Reumaliiton koulutettu vertaistukija). TOS Suomi -yhdistyksestä ohjaajina Jenni Harju (Suomen Kipu ry:n kouluttama kivun kokemustoimija) ja Mari Valta (Reumaliiton koulutettu vertaistukija).

Lisätietoja ryhmästä: taru.saari (at) fibromyalgiayhdistys.com ja tossuomiyhdistys (at) gmail.com.

Reumatroppi-toimintamalli on kehitetty Suomen Reumaliitossa. Toiminnassa etsitään hyvän olon ja jaksamisen lähteitä yhdessä muiden kanssa. Toiminta soveltuu kaiken ikäisille ja jokainen voi osallistua siihen täysin omista lähtökohdistaan käsin.


20.3.2023

Valitse Fibromyalgiayhdistys ry:n kannatusjäsenyys, kun haluatte tukea toimintaamme!

Kannatusjäsenyys on niille oikeuskelpoisille yhteisöille (esim. yritykset ja rekisteröidyt yhdistykset), jotka eivät täytä henkilöjäsenen kriteerejä sekä niille yksityishenkilöille, jotka haluavat tukea yhdistyksemme toimintaa.

Yhdistyksellämme on vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka tekevät tärkeää työtä fibromyalgiaan sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi. Tämä ei valitettavasti aina riitä eli tarvitsemme jäsenmaksutuottojen lisäksi muutakin rahallista tukea toimintaamme.

Lue kannatusjäsenyydestä lisää täältä.


20.3.2023

Verkkosivustomme ulkoasu

Muokkasimme verkkosivuston ulkoasua niin, että valikko löytyy nyt jokaisen sivun oikeasta yläreunasta Valikko-sanalla tai pelkällä "hampurilaiskuvalla" = kolme päällekkäistä viivaa.

Yhdistyksemme verkkokauppakin löytyy samasta pudotusvalikosta.


11.2.2023

LASKIMME FIBROPIPON HINTAA!

Mustan pipon painatuksessa on logomme omat sävyt.

Pipo on 92 % puuvillaa ja 8 % spandex-kuitua, joka takaa yhden koon pipolle hyvän joustavuuden ja istuvuuden.

Hinnat postituskuluineen
* 1 pipo 16 € + postituskulut = 18,30 €
* 2 pipoa 30 € + postituskulut = 34,60 €
* 3 pipoa 42 € + postituskulut = 46,80 €

Ohjeet ostamista varten
1. Maksa Fibromyalgiayhdistys ry:n tilille summa, joka on haluamasi pipomäärän kohdalla. Maksamista varten löydät ohjeet alempaa tästä julkaisusta.
2. Lähetä kuitti maksusta sähköpostitse osoitteeseen paivi.vaarakallio (at) fibromyalgiayhdistys.com. Jos et saa kuittia tallennettua koneellesi, käy kuitiksi myös valokuva tehdystä maksusta. Kuitissa tulee näkyä kaikki tiedot: maksaja, saaja, saajan tilinumero, summa ja viestikentän teksti. HUOM! Laita jo samaan sähköpostiin postittamista varten vastaanottajan etu- ja sukunimi sekä tarkka osoite ja GSM-numero, jonka tarvitsemme Postia varten.

Ohjeet maksamista varten
Saaja:
Fibromyalgiayhdistys ry
Saajan tilinumero:
FI55 5508 0120 0504 51 (OP Pankin tunniste on OKOYFIHH)
Viestikenttään:
Fibromyalgiayhdistyksen pipotilaus, 2 pipoa (<- pipojen oikea ostomäärä).
Summaksi joku näistä:
* 1 pipo 18,30 €
* 2 pipoa 34,60 €
* 3 pipoa 46,80 €

Postitamme pipoja sitä mukaa, kun tilauksia tulee.
Pipoja on myynnissä rajoitettu määrä.


3.1.2023

Uusi vuosi ja uusi ilme verkkosivustollamme

Toivotamme kaikille mahdollisimman vähäkipuista ja mukavaa alkanutta vuotta!

Uudistimme hiukan sivustomme ulkoasua. Voit antaa palautetta sivustostamme Yhteydenotto-lomakkeellamme. Pääset lomakkeeseen napauttamalla tätä linkkiä.


20.12.2022

Rauhallista joulunaikaa ja onnellista vuotta 2023 toivottaa Fibromyalgiayhdistys ry:n hallitus eli Ilina, Päivi, NooraAnja, Jonnamaarit, Sami,
Sari ja Taru.

Lomailemme hallitustyöskentelystä 8.1.2023 asti.


15.12.2022

Yhdistyksemme pipoja myynnissä

Yhdistyksellä on myynnissä rajoitettu määrä kuvan mukaisia pipoja.

* Osta itsellesi - saat mukavan pipon päätäsi lämmittämään
* Osta joululahjaksi - saat pipon itsellesi paketointia varten vielä ennen joulua, mikäli toimit nopeasti
* Osta pipo itsellesi ja joululahjaksi

Pipo on musta ja sen painatuksessa on logomme omat sävyt. Puuvillapipossa on spandex-kuitua 8 %. Tämä takaa yhden koon pipolle hyvän joustavuuden ja istuvuuden.

Hinnat postituskuluineen
* 1 pipo 19,30 €
* 2 pipoa 38,60 €
* 3 pipoa 55,80 €
* 4 pipoa 73 €
* 5 pipoa 90,20 €

Toimi näin
1. Maksa Fibromyalgiayhdistys ry:n tilille summa, joka on haluamasi pipomäärän kohdalla. Maksamista varten löydät ohjeet alempaa tästä julkaisusta.
2. Lähetä kuitti maksusta sähköpostitse osoitteeseen paivi.vaarakallio (at) fibromyalgiayhdistys.com. Jos et jostain syystä saa kuittia tallennettua pankistasi, käy kuitiksi myös valokuva tehdystä maksusta. Kuitissa tulee aina näkyä kaikki tiedot eli maksaja, saaja, saajan tilinumero, summa ja viestikentän teksti.
HUOM! Laita samaan sähköpostiin postittamista varten vastaanottajan etu- ja sukunimi sekä tarkka osoite ja GSM-numero (numeron tarvitsemme Postia varten).

Ohjeet maksamista varten
* Saaja: Fibromyalgiayhdistys ry
* Saajan tilinumero: FI55 5508 0120 0504 51 (OP Pankin tunniste on OKOYFIHH)
* Kirjoita maksun viestikenttään Fibromyalgiayhdistyksen pipotilaus ja pipojen ostomäärä (esim. 2 pipoa).
* Summa; katso Hinnat postituskuluineen -kohdasta ostamiesi pipojen määrän riviltä.

Postitamme pipoja sitä mukaa, kun tilauksia tulee.


9.12.2022

Jäsenmaksu vuonna 2023

Syyskokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti Fibromyalgiayhdistys ry:n jäsenmaksu on vuonna 2023 sama kuin kuluvanakin vuonna eli 25 €.


6.12.2022

Pohjoismaista yhteistyötä

Yhdistyksemme puheenjohtaja Ilina ja varapuheenjohtaja Päivi olivat mukana vuosittain järjestettävässä pohjoismaisten fibromyalgiayhdistysten yhteisessä Nordisk møte om Fibromyalgi -tapahtumassa, joka järjestettiin tänä vuonna Oslossa 4. - 6.12. Mukana Fibromyalgiayhdistyksen lisäksi oli Norjasta Norges Fibromyalgi Forbund, Ruotsista Fibromyalgiförbundet ja Tanskasta Fibromyalgi- & Smerteforeningen.

Saimme muilta mailta paljon vinkkejä vielä nuoreen ja kasvavaan yhdistykseemme sekä uutisia Euroopan Fibromyalgiayhdistysten verkostosta nimeltään The European Network of Fibromyalgia Associations ENFA.

Tästä on hyvä jatkaa!

Kaikki linkit aukeavat uuteen ikkunaan.

Alla olevassa kuvassa ovat tapahtuman osallistujat.


12.10.2022

Virhe on korjattu, jäsenhakemuslomake-linkki toimii taas.

Jäseneksi -sivulla on huomattu satunnaisia ongelmia jäsenhakemuslinkin toiminnassa osalla Applen ja Windowsin järjestelmiä.

Järjestelmissä tai osalla niistä voi siis olla ongelmia yritettäessä liittyä yhdistyksen jäseneksi. Vikaa paikannetaan parhaillaan ja se on raportoitu eteenpäin. 


31.5.2022

Käymiemme keskustelujen pohjalta kansanedustaja Inka Hopsun kanssa hän on jättänyt kirjallisen kysymyksen hallitukselle fibromyalgiaa sairastavien diagnosoinnista, hoidosta ja työkyvyn parantamisesta. Lue tiedote täällä:
https://www.inkahopsu.fi/tiedote-25-5-2022-vihreiden-hopsu-fibromyalgiaa-sairastavien-diagnosointia-hoitoa-ja-tyokykya-tulee-parantaa%EF%BF%BC/


9.5.2022

Fibromyalgiayhdistys ry:n uutena jäsensihteerinä aloitti 3.5.2021 Päivi Vaarakallio. Jatkossa kaikki jäsenyyteen liittyvät kysymykset voi lähettää Päiville sähköpostiosoitteeseen paivi.vaarakallio (at) fibromyalgiayhdistys.com.

Tervetuloa mukaan Fibromyalgiayhdistykseen!

Liittyä voit täällä: https://www.fibromyalgiayhdistys.com/jaseneksi/ 


Pääset vanhempiin uutisiimme napauttamalla tätä linkkiä.