3.1.2023

Uusi vuosi ja uusi ilme verkkosivustollamme

Toivotamme kaikille mahdollisimman vähäkipuista ja mukavaa alkanutta vuotta!

Uudistimme hiukan sivustomme ulkoasua. Voit antaa palautetta sivustostamme Yhteydenotto-lomakkeellamme. Pääset lomakkeeseen napauttamalla tätä linkkiä.

20.12.2022

Rauhallista joulunaikaa ja onnellista vuotta 2023 toivottaa Fibromyalgiayhdistys ry:n hallitus eli Ilina, Päivi, Anja, Jonnamaarit, Sami, Sari, Taru ja Noora.

Lomailemme hallitustyöskentelystä 8.1.2023 asti.

15.12.2022

Yhdistyksemme pipoja myynnissä

Yhdistyksellä on myynnissä rajoitettu määrä kuvan mukaisia pipoja.

* Osta itsellesi - saat mukavan pipon päätäsi lämmittämään
* Osta joululahjaksi - saat pipon itsellesi paketointia varten vielä ennen joulua, mikäli toimit nopeasti
* Osta pipo itsellesi ja joululahjaksi

Pipo on musta ja sen painatuksessa on logomme omat sävyt. Puuvillapipossa on spandex-kuitua 8 %. Tämä takaa yhden koon pipolle hyvän joustavuuden ja istuvuuden.

Hinnat postituskuluineen
* 1 pipo 19,30 €
* 2 pipoa 38,60 €
* 3 pipoa 55,80 €
* 4 pipoa 73 €
* 5 pipoa 90,20 €

Toimi näin
1. Maksa Fibromyalgiayhdistys ry:n tilille summa, joka on haluamasi pipomäärän kohdalla. Maksamista varten löydät ohjeet alempaa tästä julkaisusta.
2. Lähetä kuitti maksusta sähköpostitse osoitteeseen paivi.vaarakallio (at) fibromyalgiayhdistys.com. Jos et jostain syystä saa kuittia tallennettua pankistasi, käy kuitiksi myös valokuva tehdystä maksusta. Kuitissa tulee aina näkyä kaikki tiedot eli maksaja, saaja, saajan tilinumero, summa ja viestikentän teksti.
HUOM! Laita samaan sähköpostiin postittamista varten vastaanottajan etu- ja sukunimi sekä tarkka osoite ja GSM-numero (numeron tarvitsemme Postia varten).

Ohjeet maksamista varten
* Saaja: Fibromyalgiayhdistys ry
* Saajan tilinumero: FI55 5508 0120 0504 51 (OP Pankin tunniste on OKOYFIHH)
* Kirjoita maksun viestikenttään Fibromyalgiayhdistyksen pipotilaus ja pipojen ostomäärä (esim. 2 pipoa).
* Summa; katso Hinnat postituskuluineen -kohdasta ostamiesi pipojen määrän riviltä.

Postitamme pipoja sitä mukaa, kun tilauksia tulee.

9.12.2022

Jäsenmaksu vuonna 2023

Syyskokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti Fibromyalgiayhdistys ry:n jäsenmaksu on vuonna 2023 sama kuin kuluvanakin vuonna eli 25 €.

6.12.2022

Pohjoismaista yhteistyötä

Yhdistyksemme puheenjohtaja Ilina ja varapuheenjohtaja Päivi olivat mukana vuosittain järjestettävässä pohjoismaisten fibromyalgiayhdistysten yhteisessä Nordisk møte om Fibromyalgi -tapahtumassa, joka järjestettiin tänä vuonna Oslossa 4. - 6.12. Mukana Fibromyalgiayhdistyksen lisäksi oli Norjasta Norges Fibromyalgi Forbund, Ruotsista Fibromyalgiförbundet ja Tanskasta Fibromyalgi- & Smerteforeningen.

Saimme muilta mailta paljon vinkkejä vielä nuoreen ja kasvavaan yhdistykseemme sekä uutisia Euroopan Fibromyalgiayhdistysten verkostosta nimeltään The European Network of Fibromyalgia Associations ENFA.

Tästä on hyvä jatkaa!

Kaikki linkit aukeavat uuteen ikkunaan.

Alla olevassa kuvassa ovat tapahtuman osallistujat.

12.10.2022

Virhe on korjattu, jäsenhakemuslomake-linkki toimii taas.

Liity yhdistyksen jäseneksi tai kannatusjäseneksi -sivulla on huomattu satunnaisia ongelmia jäsenhakemuslinkin toiminnassa osalla Applen ja Windowsin järjestelmiä.

Järjestelmissä tai osalla niistä voi siis olla ongelmia yritettäessä liittyä yhdistyksen jäseneksi. Vikaa paikannetaan parhaillaan ja se on raportoitu eteenpäin.

31.5.2022

Käymiemme keskustelujen pohjalta kansanedustaja Inka Hopsun kanssa hän on jättänyt kirjallisen kysymyksen hallitukselle fibromyalgiaa sairastavien diagnosoinnista, hoidosta ja työkyvyn parantamisesta. Lue tiedote täällä:

9.5.2022

Fibromyalgiayhdistys ry:n uutena jäsensihteerinä aloitti 3.5.2021 Päivi Vaarakallio. Jatkossa kaikki jäsenyyteen liittyvät kysymykset voi lähettää Päiville sähköpostiosoitteeseen paivi.vaarakallio (at) fibromyalgiayhdistys.com.

Tervetuloa mukaan Fibromyalgiayhdistykseen!

Liittyä voit täällä: https://www.fibromyalgiayhdistys.com/jaseneksi/

15.3.2022

Lisätty uusia artikkeleja Artikkelit -osioon.